I brist på annat.

Visst är jag snäll nu..... Bloggar. Coolt ni vet. Iallafall, ni är välkomna att slå min för att jag suger på att blogga! Förlåt.. Men alltså till mig försvar så är ju jag på landet, och ja.. Ingen internet om man säger så. Men nu så har jag snott brors iPad och sitter och försöker blogga lite... Om det ens kommer fram.. Förlåt mig för alla stav fel, men jag ser inte vad jag skriver, ni får försöka läsa och ändra lite i texten till det ni vill att det ska stå! Det blir bra va? Inget perverst bara, LIIIIINDA?! Men kommer hem imorgon sent på kvällen... Så bloggar kanske om jag är snäll på tisdag? Men bara om jag är snäll. Vilken jag inte är mot min kära blogg! Ojdå. Nu ska jag fortsätta att kolla vidare på bloggar, någon som kan tipsa om någon fin blogg?

Kommentarer
Postat av: Your soulmate.. <3

saknar dig älskling måste berätta en sak för dig sen, är på G med en kille :DDD <3

2012-04-09 @ 00:47:43
URL: http://berggrenlinda.blogg.se/
Postat av: Ella -FOTO-

Hoppas du får en grym dag! :D

2012-04-10 @ 11:18:27
URL: http://ellasphoto.blogg.se/
Postat av: ENDENISE - a mama's story

sv: Ja vidriga människor helt enkelt. Dom är bara ute efter att förstöra och tyvärr lyckad dom, man blir knäckt då det gäller ens barn. Tack för dina ord, kram!

2012-04-13 @ 13:00:59
URL: http://endenise.se
Postat av: E M E L I E

Hejsan, nu har jag anordnat en frågestund på min blogg. Klicka gärna in på denna länk : http://ponnymuppenss.blogg.se/2012/april/fragestund-1.html#comment



Du/ni inklusive dom som frågar och har blogg kommer få länk till din/er blogg i ett inlägg. kram :)

2012-04-13 @ 23:03:47
URL: http://ponnymuppenss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback