Ut och powerwalka/springa?


Snygg som jag var på den tiden...

Ska ut å springa/powerwalka... Mina kompisar säger säkert, "haha den var bra, hon kommer aldrig orka". Den var bra liksom hatar att springa/powewalka. Men nu ska jag verkligen börja. Och jag ska byta om nu. Chao.

The time, yeah.


- Gammal bild, från min cp kamera. Alltså inte min system...

Förlåt att jag inte bloggat. Men jag har ju varit i skolan sen åkte jag direkt till trafikskolan och försökte plugga och sen hem till mamma och packa ihop allt och städat.
När jag kom hem så blev det så klart lite bråk med pappa, så jag sprang ut i skogen med Eddie. Brukar inte gå ut med min hund Eddie så jag tänkte gå ut i skogen som jag gick i början när jag hade fått honom... Men när jag kommer dit är det värsta sjön haha. Hade converse på mig, så de var dingsura... Kul liksom. Men jag kunde inte vända för då hade jag gått värsta om vägen... Så jag fortsatte och det blev bara mer och mer vatten så aldrig att jag tar den vägen igen. Kom hem satte mig vid datan, började blogga... Men tog så långt tid så gav upp. Och nu sitter jag här och bloggar... Igen. Ska fixa lite nu, tjadå. f

I LOVE U.





Min kväll. Så här såg min dag/kväll ut igår. Sov över hos Linda. Hade så sjukt kul. Kom till henne runt halv fem tiden. Hon och Fanny mötte upp mig på väg hem till Linda. Vi gick hem till henne, och satte oss och flumma runt, fotade lite å så. Sen gick Fanny hem till henne för att äta. Och jag och Linda satte oss vid datorn... Efter ett tag åkte vi till Sågen med bussen, en busshållplats. Nödvändigt... Haha. Vi satte oss på pizzerian. Och beställde! Sen kom vi på när det var tre minuter tills klockan var åtta. Så jag sprang till Coop eller vad det var. Men haha såg att det stängde klockan nio skillz. Men jaja. Vi åt och handla godis... Stack hem till Linda och ringde Fanny sen stack vi ut. Gick till dagiset bredvid, där vi börja dansa. Så sjukt kul! Men jaja. Vi får filma in det någon gång! Iallafall hoppas ni antecknade!

Mys.

Ohja. Ska dra på mig min onepiece och sätta på en ansiktmask. Hell yeah. That´s great bitch. Visar lite bilder senare då... Men ni får en liten gammal bild om jag hittar någon...
Jag sa ju gammal.


Sommar nu, snälla?




Weheartit ♥


In med det nya - ut med det gammla.





Godkänt? För mig är det helt klart godkänt. Känner att jag vill börja blogga nu. Måste. Jag kan inte bara sitta vid facebook hela tiden! Men tror faktiskt inte jag kommer klara det eller vad tror ni?

I brist på annat.

Visst är jag snäll nu..... Bloggar. Coolt ni vet. Iallafall, ni är välkomna att slå min för att jag suger på att blogga! Förlåt.. Men alltså till mig försvar så är ju jag på landet, och ja.. Ingen internet om man säger så. Men nu så har jag snott brors iPad och sitter och försöker blogga lite... Om det ens kommer fram.. Förlåt mig för alla stav fel, men jag ser inte vad jag skriver, ni får försöka läsa och ändra lite i texten till det ni vill att det ska stå! Det blir bra va? Inget perverst bara, LIIIIINDA?! Men kommer hem imorgon sent på kvällen... Så bloggar kanske om jag är snäll på tisdag? Men bara om jag är snäll. Vilken jag inte är mot min kära blogg! Ojdå. Nu ska jag fortsätta att kolla vidare på bloggar, någon som kan tipsa om någon fin blogg?

Kärlek till min dusch.


Och till den här tjejen.

Nu ska jg sova, som den bebis jag är.
Haha, jag är så trött att jag kommer ramla ihop snart... Kommer ha krulligt hår imorgon. Fuck. Somnar med blött flätat hår. Hoppas på det bästa. Kramar.

Saningen.


Brun tjej hej. Längesen.

Okej jag tycker det.
Nu ska jag ta och träna lite mag och arm o.s.v övningar. Börjat känna mig tjock dessväre. Ska ändras på. Sallad ska bli mitt liv. Usch fy blä. Önska mig lycka till kommer tillbaka om en timme.

ÅH, jävla skit.


Jag lever.

Förlåt men saker har hänt och jag har blivit ledsen och skit. Orkar inte med något. Allt jag vill göra är att hitta en liten koja och sova bort resten av mitt liv. Sad story, dude. Haha K?