Skottår typ.

Idag var det ju skottår, för alla tröga som inte haja det.
Iallafall, så var jag iväg idag till ett möte vid Handen runt ett. Sen gick jag upp till Haninge Centrum för att träffa mina två Julia. Haha. Båda heter ju Julia. Så det blev lite jobbigt ibland. But shit the same. Vi gick runt och kolla lite. Sen åt vi på Taco Bar. Och sen köpte jag två tröjor eller ja. En bandeau linne(?), och en tröja. Riktigt bra. Hm... Förmodligen kommer det upp bilder på de imorrn. Men så länge får ni nöja er med bilder från deras hemsida! ↓

Skor



Snygga till sommarn!
Eller vad tror ni? Helt kär i den mittersta!

För att jag suger på att blogga, så är jag cool.


Hej gammal bild från i sommras.

If something goes left, go right.
Hejhopp. Lite sådär. Eftersom jag har lov så har jag faktiskt tagit ledigt från datorn. Duktig tjej hej! Iallafall så har jag träffat kompisar och annat skoj på dagarna. Vilket vi gillar. Men jag bestämde mig för att leta upp en kompis som ville träffas idag som bor i närheten av var jag bor. Det var många som kunde. INGEN. Haha. Iallafall fick det bli en kväll inomhus, som vanligt. Men jag klagar inte. Eller?
Vet ni vad jag vill?
Bada i min bubbelpool helt random. Måste vara något fel på mig. Huh? Ska nog fråga de där två som sitter i vardagsrummet och pratar. Det vill säga, min pappa och styvmor. Önska mig lycka till. Haha. Orkar inte ens försöka. Får skriva massor inlägg istället! Klagar ni?


Syskon kärlek?



Måste säga...
Att vi kan vara sjukt lika ibland.

Rubrik.


- Min fina bebis.

Vakna tidigt så det så.
Vakna av mig själv halv tio. Otroligt. Haha nej. Idag ska jag in till stan för att träffa Nicole. Ska bli riktigt kul eftersom jag inte träffat henne på ett tag! Vi ska gå runt och kolla lite sen ska vi fika/äta tror jag. Funderar på om jag ska kunna få in henne på hollister vad tror ni? Ska kolla på en bikini där. Men först nu ska jag fixa naglarna!

Ha det bra.

Dagens Snygging - Gårdagens snygging...

Tjejer:



Nicole Lagerkvist Hamadeh - Tjejen ni ser på bilden har ett av världens finaste utseende. Och självklart insidan.



Klaudia Kmiec - Som ni ser på bilden är hon otroligt söt! Varför inte kolla in hennes fb?

Killar:



Felix Hellgren - Killen ni ser på bilden är underbar, han har jättefin personlighet och är också otroligt söt!



Sixten Norrthon - Jättesöt kille här ovanför! Kolla in hans fb!

Helt ok.

What do you think about it?
Okej helt ärligt. Filmen sög, i början. Sen blev den bara bättre och bättre. Slutet var helt fantastisk. Men pappa tyckte det var den sämsta film han sett... Hm... Iallafall så sitter jag nu än en gång hemma hos den onda styvmorn. Ska väl snart åka hem. Kul. Nej. Skit samma, bloggar mer då. Kommer komma upp dagens snygging snart! Kul? Njae...

Like the way you are.



Hemma hos Fis.
Tjena liksom. Är hemma hos Fis, min onda styvmamma då. Jättetrevlig... Sitter i hennes säng just nu och håller på med datorn. Super kul. Ni fick en liten fin bild på mig över, där jag visar hur snygg jag är när jag har tråkigt. Har inte så mycket att berätta. Ska gå och se en gång i Phuket. Coolt. Eller nej. Man får bara hoppas att den är bra. Tänkte fixa lite fina tidsinställda. Vad tror ni skulle ni gilla det?



Snön är cool liksom.



Copyright Ida Broman Ullman 2011 Egypten
Kamera: Nikon D3100

Snön.
Berättade alldeles nyss för Tyra att jag var bättre på att fota när jag just hade fått kameran. Fanns så mycket att fota då. Får lära mig det igen!


Bio time.




Vilken film?
Nu ska jag och pappa köra hem Tyra sen så ska jag och pappa in till stan för att kolla på bio. Jag hoppas vi ser någon av dessa! Vilken tror ni jag kommer se? Om ni har sett de, vilken är bäst?

Ha det bra nu!

A little bit, is always something.

It´s was not my problem.
I have done all things I can.
But for you is not enough,
it was you who cried.
You take my friends,
and do something I don´t now something about.
I see it in a friends phone and see it.
Something who do it so painful.
And all a wont to say.
You a dum in the head.


Vaken med tuppen typ...


RIP mitt långa fina hår.

Asså ja... R.I.P!
Kolla mitt hår liksom! Ge tillbaka det. Bilden är tagen för två år sen... Sen klippte jag det. Fu. Iallafall funderar på att spara ut. Vad tror ni? Kommer aldrig funka men man kan hoppas ju.
Tuppen vaknar runt 11 va?
Svar; JA! Eller alltså... Typ. Min styvmamma väckte mig och Tyra runt kvart i 11. Inte okej. Men skit samma sånt är livet. När vi vakna var det skit fint väder... Men nu är det mer monligt. Synd. Men vi kommer nog överleva. Inte mycket på planeringen idag. Det enda vi vet är att vi ska spela. Tjoho. Geeks. Nej.

Have a good time!


My best side.



R.I.P mitt långa hår.
Med denna bild ifrån i sommras med mitt långa hår som inte syns, säger jag godnatt. Sov gott, alla som läser detta.

Adjosa.

Sommar.



Copyright Ida Broman Ullman 2011 Egypten
Kamera: Nikon D3100

Åh, sommar.
Jag vill verkligen ha sommar nu när jag ser de här bilderna...! Så jävla mysigt, hitta de helt plösligt. Men erkänn det ser fin ut. Sommar.

Jag saknar min lilla fina flicka.




Världens finaste.
Denna fina flicka över var sjuk idag, vilket kändes fel. Snyft. SAKNAR DIG.

Ching chong typ.



Copyright Ida Broman Ullman 2011 Egypten
Kamera: Nikon D3100

Vatten är intressant.
Åh hej. Förlåt att jag inte bloggat, men har varit piss sur. Orkar inte ta upp det nu... Och inte här. Iallafall så ska vi komma tillbaka till bilden. Ville bara säga två saker, 1: Tagen för mer än ett år sen, thihih. 2: Jag har lust att fota vatten igen fast på ett bättre sätt. Ska göra imorgon. Punkt.


Tips på appar!



Instagram - Skit bra fotopogram, som jag tycker alla som har iPhone ska ladda ner. Tror det finns till android också. Jag heter ida1997 lägg till mig och skriv på en av mina bilder, att du läser min blogg!



Minecraft PE - som det geek jag är så spelar jag självklart minecraft. Helt underbart!

Tuffingen.



Tuffingar dära.
Jag är med snyggingen där uppe. Coola va!? Iallafall hon ska sova här idag! Mysigt! Längesen vi var med varandra. Så det ska självklart bli kul. Nu är vi duktiga att spela, sitter och geekar sims... Standard.
Fredagkväll.
Vi ska snart gå och äte, på silverado. Sen har vi träning! Men fixar tidsinställda.

Chao.


Dagens Snygging

Tjejer:



Julia Skattman - Som sagt, man kan ju inte missa denna skönhet?! Vafan killar ser ni inte snyggingen?



Amanda Fredriksson - Så underbart snygg tjej! Vad hon än gör är hon alltid fin, svär på att hon skulle kunna gå med ruffsigt hår och pjamas till skolan och ändå vara fin.

Killar:



Jensa Gnaget Öhman - Världens finaste kille på alla sätt. Helt jävla underbar.



Allan Slaeman - Fin kille, ta och kolla in honom på fb vetja.


Ny duschad tjej, hej!



Bästa duschen på fyra dagar...
Haha, duschade ju hemma hos styvmamma. Skönt. Har en mistanke att jag duscha i 45 minuter eller nått sånt... Tonåring stil. Ja, nu känner jag mig hel och ren. Ännu skönare! Nu är jag redo för en skol dag imorgon. HAHA, den var bra!
Ha det bra /Hon.

Like me.



Skolavslutnings klänning 2011.
Söt va?


Foton Januari 2011



Copyright Ida Broman Ullman 2011 Egypten
Kamera: Nikon D3100

Vill ni ha fler bilder från Egypten?
Skriv en liten kommentar då så jag ser det. Vill ni ha bilder på något annat som t ex porträtt, natur, djur eller vad som helst skriv det då!


Alá Fillipinerna.



Jag saknar er.
Min mamma och min styvpappa är i fillipinerna nu, de har bara varit där i fyra dagar men ändå! Haha. Pratar faktiskt med henne just nu! Thiihih. Hon sitter i shorts och linne nere på stranden, klockan är tio där. Bara för att visa att Sverige är bra så planerar jag att sätta på mig shorts och linne och sätta mig nere vid stranden här... Vad tror ní? Kommer jag bli sjuk?

That one.



"Så jäkla tråkigt att vara sjuk" soooov då!
Det blev ingen skola för mig idag tyvärr... Vaknade med ont i halsen och hade ingen lust att gå till skolan sjuk, så jag stanna hemma. Blev lite sämre mitt på dagen, men nu är jag nästan helt pigg. Bara lite ont i huvudet. Förlåt att jag inte bloggat tidigare men eftersom de bygger överallt runt här jag bor så kom det en kille och sa att vårt internet skulle vara borta några timmar. Kul liksom. Så hade ingen el ett tag, och min dator kan inte vara utan elsladden i typ 4 minuter så det var inte ens någon ideé om att sätta på den. Sen när jag fick tillbaka elen så krångla internet! Lyckat, men iallafall nu bloggar jag.
Vad ska jag göra med denna intressanta dag?
Runt 17:00 ska jag vara hemma hos farmor, för att äta middag. Gott. Sen ska jag hem till min styvmamma och duscha, haha. Vår dusch här hemma suger. Synd. Men det är bra att pappa får träffa henne. De bor inte tillsammans eftersom hon har en 18 årig son.
Jag lovar. Typ.
Att blogga mer sen! Ska fixa lite tidsinställda nu. Gillas.

Ha det bra tills dess!

Who is it?


Gäller att bjuda på sig själv?

Någon väntar...
Och det är min underbara säng, så nu säger jag godnatt.


Dagens snygging



Tilda Ohlin - En av de finaste flickorna. Hon är underbart söt och rolig.



Erica Antonsen - Hallå? Ser ni inte snyggingen eller? Alla killar ska kolla hennes fb nu!



Miguel Josua Ekholm - Flickor, ser ni denna snygging eller? Men hurni passa er noga hur ni behandlar honom, min broooor. 



Felix Tiderman - Haha, dör, flickor denna snygging ska ni haffa, lillebror.

What I want.





Någon fin själ där ute som kan köpa det här till mig?
Nehe okej, då får jag fixa pengarna själv då. Men jag ska ha det. Minst linnet. Fast jag vill helst ha båda. Hm, önska mig lycka till.


Spännande? Kommer upp klockan tio.



Like a boss.



Ibland är jag för snygg.
Ja jo, we can say that. Nu har jag nästan städat klart mitt rum... Ska bara torka av alla hyllor och byta lakan på sängen. Jag ska göra det snart... Snart... Om några timmar. Kanske. Nu ska jag vara duktig och träna. Försöker få ur snygg mage till sommar. Och då menar jag inte att den ska vara smal utan den ska ha nästan magmuskler. Woho. Vad tror ni? Kommer jag lyckas. Har nästan två, HAHA. As garv.

Vi hörs i framtiden.

"Jag har haft ett bomb nedslag i mitt rum" "Yeah really"



Mitt fin fina rum. Mamma ser du detta så skäms inte jag är en tonånring.
Städa nu nu nu nu.

Ha en bra timme utan mig nu, jag kommer snart igen!

"Hey what´s up?" "Nothing" "Okej, goodbye"



Hur cool får man va?
Går inte mer än vad jag är. Haha. Iallafall så har jag inte gjort mycket idag. Hade idrott på morgonen. Vi dansa vals. Men mitt knä paja mitt i allt så jag stog mest och tyckte synd om mig själv. Sämst. Sen skulle vi dra hem, till skolan alltså. Vilket gick sådär. Det var så halt på vägen så både jag och Karro höll på att dö...
Ska jag vara snäll nu eller?
ALDRIG. Eller jo, annars kommer pappa få cp ryck för att jag inte städar mitt rum! Om jag hade en lillebror skulle jag helt klart betala honom att städ mitt rum. Åh, längtan. Varför har typ alla syskon utom jag. Gud vad sur jag är.

Ha det bra!

Foton Januari 2011



Copyright Ida Broman Ullman 2011 Egypten
Kamera: Nikon D3100

Vill ni ha fler bilder från Egypten?
Skriv en liten kommentar då så jag ser det. Vill ni ha bilder på något annat som t ex porträtt, natur, djur eller vad som helst skriv det då!

I say it´s true.

 
- Patrik och Jens i somras, som var så snälla och hjälpte till mig studsmattan!

Den här meningen har tagit minst en timme att skriva.
Haha, jag är verkligen sämst ibland. Har tänkt på vad jag skulle skriva väldigt länge, men sen kom jag på det. Bara för jag är grym! Haha.
Vad ska jag nu göra för nåt?
Forsätta snacka med Jens på skype då han klagar på att jag skriver för mycket. Suck. Planera lite för helgen kanske? Eller? Fixa lite inställda inlägg. För att jag är bäst.

Vi hörs senare.

Nu fan är det krig.


All things you love will someday be gone.
Jag kände för att skriva lite på Engelska, så där fick ni. Skit samma. Nu ska jag verkligen börja blogga på riktigt. Jag vill åtminstonde det. Men det ser vi ju hur det går. Fu. Men jag gör lite försök!
Idag då, vad har jag gjort?!
Jag har varit i min skola, tufft. Skitkul va det. Eller inte. Pluggade lite matte och svenska sen åkte jag hem p.g.a att jag mådde lite dåligt... Runt fyra åkte jag till mopedskolan, blev tyvärr lite sen men de väntade på mig. Like it. Sen hämta pappa mig och vi åkte till Ö&B och handlade lite och sen till en pizzeria för att hämta lite mat. Mums. Och nu sitter jag här.
Vad ska jag göra?
Först ska jag träna lite mag- och arm övningar sen hoppar jag in i duschen. Skönt. Ska fixa lite inlägg också!

Farväl


It´s right. No it´s left. HAHAH... Nej.


- Bild på mig med lugg, från i sommras. Ska jag skaffa igen till vintern?

Hade jag en blogg?
Usch fy skäms på mig. Vi kan säga att jag glömde bloggen, egentligen orka jag faktiskt bara inte men jag ska absolut bättra mig.
Vad har jag gjort idag då?
Ja men vad tror ni? Varit forever alone såklart. Haha nej. Jag har varit med kompisar och sen efter skolan drog jag till bibloteket i centrum för att fixa en bok till skolan. Fick hem två... Intressant. Ska fixa mig och gå och läsa den. Kan bli ett problem med min korsett, gör så ont att sitta ner. Men det är värt ett försök. Tänkte också hitta kläder till imorrn. Nicepice. Ajuste jag hade faktiskt moped lektion idag också. Det var lite kul, jag måste slaggit mig i huvudet.
Vad ska jag göra för nått busigt imorgon då?
HIHIHIHI. Nej. Men jag ska in till stan med Diana för att köpa lite skal... Kanske gå in på gallerian och hollister om hon är en snelhest. Sen ska jag vidare och kolla på en sak som är hemlig enda fram till fredag kväll typ. Nyfikna va? Right, bitches! Nu ska jag lämna denna fängelsehålla för att städa mitt rum.

G L A D   A L L A   ♥ - S D A G !

Varför jag inte bloggat eller fixat headers.



Åh, vilken jäkla cp skola jag går i.
Har inte kunnat blogga på jätte pga min lilla cp skola. Jag har prov imorgon och ja... Jag ORKAR inte. Gjort typ klart en uppgift man skulle göra för ett tag sen. Men nu pluggar jag med provet. Inget roligt alls! Men så fort jag har tid att blogga igen så ska jag självklart göra det! Imorrn kanske/förhoppningsvis jag gör det. Slutar 12 typ. Drar till stan då med mina kära vänner och går in på hollister och lite till i Gallerian. Wohop. Har inte så mycket pengar men ändå...
Kramar er Ida.

Header



Gjort en header till Ida, se där!

Vill du ha en header? Säg bara till så fixar jag en när jag får tid!

KLAR!



Så fick den bli, jag åt i mellan. Satt ni vet varför det tog så lång tid! Suck.


Fuck it, i'll be a stripper.



Halojsan!
Nu just idag, har jag fått ett antal bryt... Orkade verkligen inte med skolan! Har typ 4 - 5 kurser som ska vara klara denna vecka. Kul. NEJ! Iallafall så efter skolan var det självklart inte klart pluggat för då hade jag mopeden... Sen 16:15 var det bara att traska ner till trafik skolan och ha lektion. Och när jag kom hem tänkte jag också plugga men skiten funka inte. Så då är det inte mitt fel om jag blir underkänd på hela skiten! Tänkte åtminstonde plugga lite bild, som jag ligger lite efter i... Så jag skriver ett inlägg till om ett tag! Chao.


Min kväll i bilder


Gotland med Linda - Del 1


The boys who - TÄNKER PÅ DIG.


You are damn beautiful.